Передплата 2024 «Добра кухня»

Львівське сміття серед ночі примандрувало за 100 км - під Бережани

Камери дистанційного відеоспостереження найближчим часом встановлять на території бережанського сміттєзвалища, що розташоване в урочищі “Бізятин”, біля сіл Павлова, Рогачина, Волиці. Так вирішив мер Бережан Володимир Музичка - після того, як на цей полігон несанкціоновано скинули побутові відходи зі Львова.

Інцидент стався у ніч із минулого вівторка на середу.

Фрагменти сміття, яке завезли зі Львова під райцентр на Тернопільщині
Фрагменти сміття, яке завезли зі Львова під райцентр на Тернопільщині

Невідомі збили замок на загорожі при в’їзді на це сміттєзвалище, відкрили шлагбаум, і завезли щонайменше 10 великотоннажних вантажівок непотребу. Сміття має «львівське» походження — серед купи відходів виявлено документи з міста Лева.

Зокрема, папери із тамтешнього Галицького районного суду, що на вул. Чоловського, 2 (на одному із його фірмових конвертів стоїть поштовий штемпель від 10 жовтня цього року. На уривках цих документів можна навіть почитати фрагменти кримінальних справ…

Бережанська мерія звернулася за допомогою до ймовірних свідків цієї події — щоби притягнути винних до відповідальності. А місцеві жителі рекомендують переглянути записи дорожніх телекамер за згадану ніч — такі, вочевидь, є на трасі з Рогатина до Бережан. А ще люди цікавляться, чим під час того свавілля займався сторож сміттєзвалища.

Схожі новини