Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"В ГПУ достатньо доказів на Богдана, але Рябошапка покриває його", - Чорновол

  • 24.10.2019, 19:37
  • 514

Звільнення керівника Управління спецрозслідування ГПУ Сергія Горбатюка напряму пов'язане з наявністю в ГПУ доказів злочинів проти очільника Офісу президента Андрія Богдана

Про це в ефірі «Прямого» заявила народний депутат України восьмого скликання Тетяна Чорновол.

«Ситуацію можна назвати зрадою. Тому що щойно звільнений керівник відділу спецрозслідувань Сергій Горбатюк, який розглядав можливість вручення підозри керівнику Офісу президента Андрію Богдану. Його досить вчасно звільнив Генпрокурор Рябошапка. Це свідчить про те, що в ГПУ достатньо доказів на Богдана, але також це свідчить і про те, що нинішній Генпрокурор Рябошапка покриває злочини Богдана. Саме тому Горбатюк, в руках якого була підозра Богдану, і був звільнений буквально напередодні», — зауважила вона.

Чорновол додала, що сама нещодавно розіслала заяви про необхідність вручення підозри Богдану по різним правоохоронним структурам України.

«Це і ДБР, і ГПУ, і НАБУ. Я закликала їх об'єднати наявні кримінальні справи щодо Богдана в одну і вручити підозру Богдану як організатору, а також розслідувати роль Портнова як замовника того злочину», — зазначила Чорновол.

Схожі новини