Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Жахлива ДТП у Києві: водій BMW насмерть збив пішохода і протягнув його на сотні метрів вперед

  • 24.10.2019, 15:34
  • 932

У четвер вночі, 24 жовтня, у Києві на Кільцевій дорозі трапилася кривава ДТП. Водій BMW насмерть збив людину, яка переходила дорогу

Як написав «Інформатор», чоловік перетинав Кільцеву на «зебрі», інформує OBOZREVATEL

За попередніми даними, водій авто на швидкості наїхав на людину і протягнув її на сотні метрів вперед. Від отриманих травм чоловік помер на місці аварії. Йому було близько 60 років.

Удар був настільки сильним, що капот машини зім'яло, а лобове скло розбилося. Водій BMW отримав травми різного ступеня важкості. Його госпіталізувала швидка. Через ДТП правоохоронці перекрили дві смуги руху.

На сторінці Dtp.kiev.ua у Facebook зазначили, що аварія трапилася неподалік від авторинку і Жилянського шляхопроводу в умовах туману.

За версією автора посту, тіло чоловіка відкинуло на 30 метрів і «розірвало на шматки». Пішоходу було близько 45 років.

Пресслужба поліції Києва на своїй сторінці у Facebook написала, що чоловік перетинав дорогу на червоне світло світлофору. Також з'ясувалося, що водію автомобіля було 28 років.

За даним фактом розпочали провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років ув'язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Схожі новини