Передплата 2024 «Добра кухня»

"Шевченко показав себе зрадником і колаборантом", - Княжицький про виступ "слуги народу" на росТБ

  • 23.10.2019, 16:57
  • 814

Депутат від "Слуги народу" Євген Шевченко взяв участь у російському пропагандистському ток-шоу "Большая игра" на "Первом канале". Там він встиг наговорити, що акції "На капітуляції" організували націоналісти проти влади і замовників зараз шукають правоохоронні органи. Мовне питання - було піднято ультранаціоналістами і призвело до розколу суспільства. І ще багато речей, які пропагує російська пропаганда

Про це народний депутат від фракції «Європейська солідарність» Микола Княжицький написав на своїй сторінці у facebook у середу, 23 жовтня, передає Еспресо

«Євген Шевченко показав себе зрадником і колаборантом. Звичайно, що має бути реакція від партії „Слуга народу“, представником якої він є зі спростуванням цих слів і вибаченнями перед українцями. Але на жаль для Євгена Шевченка, він наговорив не тільки це. На самому початку ефіру він заявив, що буде говорити від імені української влади. Згодом він запропонував зустрітись українській стороні напряму з керівником терористів Пушиліним. Це повністю лягає в російську версію подій, де Кремль тут ні при чому, в Україні громадянська війна — домовляйтеся самі. І це вже не окрема думка депутата», — наголошує у своєму дописі Княжицький.

На думку народного депутата, виступ представника влади від імені влади з пропозицією домовлятися з терористами — це державна зрада. Євгена Шевченка має взяти під варту СБУ, а перед тим зняти недоторканість з нього Верховна Рада.

«Хочу закликати всі проукраїнські сили підтримати зняття недоторканість з Євгена Шевченка і підписати заяву про злочин, яка буде направлена в СБУ. Сподіваюся що в „Слузі народу“ згадають, що вони слуги народу України, а не Кремля і самі ініціюють кримінальну справу проти колаборанта».

Схожі новини