Передплата 2024 ВЗ

Зеленський зустрівся із Штайнмайєром

  • 23.10.2019, 09:35
  • 524

Президент України Володимир Зеленський у рамках робочого візиту до Японії зустрівся з президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмайєром, сторони обговорили ситуацію на Донбасі і "нормандський формат"

Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ОПУ.

«Володимир Зеленський зустрівся з Франком-Вальтером Штайнмайєром. Сторони обговорили нинішню ситуацію на Донбасі», — повідомили в ОПУ.

«Досягнення миру на Донбасі та завершення кровопролиття є безумовним пріоритетом для мене та моєї команди. Щиро вдячний вам за докладені зусилля для політико-дипломатичного врегулювання війни на Донбасі, постійну увагу до питання відновлення територіальної цілісності України», — наголосив Зеленський під час зустрічі.

Лідери країн погодилися, що нормандський формат сьогодні є ключовим для припинення агресії проти України, і зустріч має бути проведена в найближчому майбутньому.

«Україна виконала свою частину для відновлення роботи „нормандської четвірки“. Розраховуємо на проведення зустрічі лідерів „нормандської четвірки“ найближчим часом, адже всі перепони усунуті», — зазначив Зеленський.

Президент запросив Франка-Вальтера Штайнмайєра відвідати Україну.

Схожі новини