Передплата 2024 «Добра кухня»

Вибачилися перед Кадировим - вибачайтеся перед українцями: Порошенко прокоментував скандальний виступ "95 кварталу"

  • 21.10.2019, 18:22
  • 1 663

П’ятий президент України Петро Порошенко вважає, що "95-го Кварталу" та канал "1+1" має вибачитись перед кількома поколіннями артистів, причетних до слави хору ім. Верьовки та мільйонами шанувальників їх творчості.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Історія з Рамзаном Кадировим довела, що «Квартал» вміє вибачатися, коли захоче.

У ділків, які хотіли догодити власнику телеканалу, якому зобов'язані усім, крім хіба що свого народження, своїх ідеологічних цінностей немає. А над чужими вони знущаються вже не один рік.

Оцінку діям теперішнього керівництва хору дадуть глядачі. Можливо, кадрові висновки зробить Мінкульт. Але хор — це значно більше, ніж його менеджмент. Ніж та група, яка співала в шоу.

Хору Верьовки минає 77-й рік. За цей час він став одним із мистецьких символів України. Саме тому власники та менеджери «95-го Кварталу» та каналу «1+1″ мали би вибачитися — перед кількома поколіннями артистів, причетних до слави колективу, перед мільйонами шанувальників їх творчості. І звичайно ж перед ексголовою Національного банку Валерією Гонтарєвою», — заявив Порошенко.

Нагадаємо, «кварталівці» в ефірі від 19 жовтня разом із хором імені Григорія Верьовки виконали пісню «Горіла хата». Там, зокрема, є такі слова: «Горіла хата, палала, в Лондоні жінка плакала», «хата горить в Гореничах, а в Лондоні Валерія думає на Валерича», «хата згоріла від стида».

Схожі новини