Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Стало відомо, скільки заплатили хору ім. Верьовки за скандальний виступ в "95 кварталі"

  • 21.10.2019, 12:25
  • 1 436

За два дні виступів у “Палаці Україна” хору ім. Верьовки заплатили 30 тис. гривень.

Про це повідомив генеральний директор хору імені Верьовки Зеновій Корінець, передає УНН.

«Наші виступи всі коштують кошти. Ми працювали з ними два дні в „Палаці Україна“. Нам заплатили за два дні 30 тис. гривень. І репетиція плюс була. Бо ми виконували там не тільки цю пісню. Ми виконували „Розпрягайте хлопці коней“, „Ой, чий то кінь стоїть“, „Несе Галя воду“ жартівливі», — сказав Зеновій Корінець.

Генеральний директор хору імені Верьовки розповів, що йому йдуть погрози, називають колектив «сяким-таким», але колектив тут ні до чого, це він прийняв неправильне рішення, показувати свою творчість в такому жанрі. Додав, що це неприємно, але антиукраїнського нічого нема.

«Ми відчували, і я в тому числі, незручність виконання цієї пісні. Мене переконали режисери Кварталу, що це нормально. „Ми працюємо в такому режимі, люди сміються, і жартують, і ми всіх „стібаємо“. Починаючи від перших керівників держави, закінчуючи звичайними людьми чи депутатами. В першу чергу політиків. Це наше завдання, ми для цього й існуєм“. Ось так», — додав Зеновій Корінець.

Також генеральний директор хору імені Верьовки попросив вибачення у Валерії Гонтаревою, що це стосувалося безпосередньо її.

Нагадаємо, пісня про підпал будинку Гонтаревої у виконанні хору ім. Верьовки викликала скандал.

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень