Передплата 2024 «Добра кухня»

Черговий доказ того, що у країні головний Коломойський - політолог щодо номеру "95 Кварталу" про підпал дому Гонтаревої

  • 21.10.2019, 09:40
  • 650

Висміювання "95 Кварталом" підпалу дому колишньої голови НБУ Валерії Гонтаревої в ефірі "1+1" є черговим реверансом президента Володимира Зеленського у бік олігарха Ігоря Коломойського.

Про це політолог Віктор Таран написав у себе в Facebook, передає телеканал «Прямий».

«Хто головний у країні, Коломойський чи Зеленський? Сьогодні отримано черговий доказ — Коломойський. На догоду Коломойського міняють голову Київської обласної адміністрації (на хвилиночку — товариша Разумкова). Але це не перший реверанс за останній місяць Зеленського у бік Коломойського… На догоду Коломойського „95 Квартал“ робить номер, в якому висміює спалення дачі Гонтарєвої. На догоду Коломойського парламент приймає правку Геруса і ми починаємо купувати електрику в Росії. Звісно, Коломойський теж робить широкі жести Зеленському — „Свати“ ідуть у прайм тайм на „1+1“… Правда, інвестори їдуть з країни та МВФ відтерміновує переговори на невизначений час… Відчуваючи безкарність та вседозволеність, апетити у ІВК будуть рости з кожним днем. І боюсь, тільки „Приватом“ вони не обмежаться… Питання — хто зможе протистояти рейдерству країни? Відповіді поки не бачу», — зазначив він.

Нагадаємо, «кварталівці» в ефірі від 19 жовтня разом із хором імені Григорія Верьовки виконали пісню «Горіла хата». Там, зокрема, є такі слова: «Горіла хата, палала, в Лондоні жінка плакала», «хата горить в Гореничах, а в Лондоні Валерія думає на Валерича», «хата згоріла від стида».

Схожі новини