Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Коломойський заявив, що має вплив на Арахамію й анонсував гучні скандали, - ЗМІ

  • 21.10.2019, 08:58
  • 820

Олігарх Ігор Коломойський під час візиту до Миколаєва розповів журналістам, що товаришує з лідером парламентської фракції партії "Слуга народу" Давидом Арахамією і має на нього певний вплив.

«Це (Арахамія — ред.) мій товариш. Це найближчий наш товариш. (Вплив) на депутатів (зокрема, й від „Слуги народу“ — ред.) — ні. На Арахамію — точно маю», — зазначив Коломойський, відео інтерв'ю з яким опублікувало видання «НикВести», передає ТСН.

Раніше Арахамія в інтерв'ю LB.ua сказав, що Коломойський має вплив на 7−9 «слуг народу», підкресливши, що бізнесмен не любить його, оскільки він публічно висловлює свою позицію і не піддається під вплив.

«Я не знаю, чи він таке казав, але якщо так — то „на вору шапка горить“. Він хороший хлопець, до речі, дуже розумний. Чогось він спочатку був в Миколаєві, а потім переїхав до Львова, по-моєму», — прокоментував Коломойський.

Бізнесмен також запевнив, що не має впливу на нардепа від «Слуги народу» В'ячеслава Медяника, який потрапив у скандал через свою переписку.

«Не наша людина. Брехня. До того ж він за останній тиждень замішаний у трьох корупційних скандалах, які на наступному тижні… буде гучно і явно. Йому (Медянику -ред.) — краще скласти повноваження й піти у відставку. Із того, що я чув і знаю, йому краще не бути народним депутатом. Не позорити!», — наголосив Коломойський.

Зазначимо, що Коломойський прилетів до Миколаєва, де відвідав баскетбольний матч між МБК «Миколаїв» і БК «Дніпро», де під номером 45 грає його син Григорій.

Схожі новини