Передплата 2024 ВЗ

Це найгірші спогади з життя: Меган Маркл і принц Гаррі зробили гучну заяву

  • 20.10.2019, 20:34
  • 2 134

Меган Маркл більше не витримує тиску з боку журналістів і заявляє про це всьому світу. Принц Гаррі дуже переживає за стан своєї дружини і нагадує громадськості, що принцеса Діана також була жертвою цькування з боку преси.

Незабаром шанувальники королівської сім'ї побачать документальний фільм, присвячений африканського туру Меган Маркл і принца Гаррі. У даній картині будуть розкриватися і позитивні, і негативні моменти, пише РБК-Styler.

«Кожен раз при вигляді камери, при звуці клацання фотоапарата і його спалаху я повертаюся назад. Це найгірші спогади з життя мами, які неминуче сусідять з кращими», — говорить принц Гаррі.

Меган Маркл також ділиться своїми емоціями і каже, що відчула великий тиск із боку ЗМІ, а це, в свою чергу, негативно позначилося на її здоров'ї.

«Будь-яка жінка, особливо якщо ви вагітні, дуже вразлива, тому це було дуже складно для мене. А потім, коли з'являється дитина, для жінки це стає вже занадто. Додайте це до того, що ви просто намагаєтеся впоратися з роллю матері або дружини. Дякую, що запитали мене про це, тому що не всі люди запитували, чи все у мене гаразд», — зізналася вона.

Схожі новини