Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Гвоздик програв Бетербієву у поєдинку в напівважкій вазі і втратив титул чемпіона світу

  • 19.10.2019, 08:34
  • 933

У ніч на 19 жовтня у Філадельфії Олександр Гвоздик програв Артуру Бетербієву в поєдинку за чемпіонські пояси WBC та IBF у напівважкій вазі

Про це повідомляє Еспресо.TV.

У протистоянні між Олександром Гвоздиком і Артуром Бетербієвим за об'єднавчі чемпіонські пояси WBC i IBF, в напівважкій вазі — програв українець.

Обоє боксерів розпочали перший раунд, що і дало про себе знати. Наприкінці, під час клінчу, Бетербієв відштовхнув Гвоздика, який перечепився через його ногу та впав на ринг. Після цього рефері почав відраховувати нокдаун українцю, що викликало незадоволення з боку тренера Гвоздика Тедді Атласа, який навіть вибіг на ринг у перерві. Це дало свої плоди, адже суддя скасував своє рішення про нокдаун.

Третій раунд Гвоздик повинен занести собі у актив. В одній з атак він завдав п'ять влучних ударів поспіль, а також показав чималий рівень захисту. Щодо четвертого раунду, то він був успішний для росіянина, наприкінці після потужної атака, Гвоздик опинився на канатах.

У п'ятому і шостому раундах обидва боксери не боялись йти в атаку і гідно захищались не втікаючи один від одного.

У сьомому та восьмому раундах більше атакував українець завдавши чимало влучних ударів і втративши багато сил, однак Бетербієв виявився стійким, перед ударами Гвоздика.

Дев'ятий раунд став для Гвоздика провальним, українцю вже не вистачало енергії і сил перед ударами росіянина, і він ледь втримався на ногах у кінцівці.

У десятому раунду Гвоздик вчергове опинився на ринзі, але суддя не зарахував нокдаун. Після цього українець ще тричі опинився в нокдауні, в результаті чого програв, і втратив чемпіонський титул WBC. Це перша поразка для Гвоздика на професійному рівні.

Схожі новини