Передплата 2024 «Добра кухня»

"Після звільнення з держслужби Гладковський неодноразово виїздив за кордон і повертався в Україну", - прес-служба корпорації "Богдан"

  • 17.10.2019, 19:20
  • 433

Президент корпорації "Богдан", екс-заступник секретаря РНБО Олег Гладковський, якого затримали у четвер співробітники Національного антикорупційного бюро (НАБУ) в аеропорту "Бориспіль", мав вилетіти на відкриття виставки Bus world 2019 Брюсселя, а не робив спроби покинути територію України

Про це повідомила прес-служба «Богдана».

«Все це затримання — не більше ніж інсинуації та спроба створити картинку для телебачення. Гладковський як президент автомобільної корпорації „Богдан“ сьогодні мав вилетіти на відкриття автовиставки до Брюсселя, на яку його офіційно запросили організатори. Тому такі дії не мають нічого спільного з правосуддям, скоріше це можна розцінити як ручне управління силовими органами», — повідомили агентству" Інтерфакс-Україна «в корпорації, додавши скан-копію запрошень.

Крім того, у «Богдані» нагадали, що Гладковський не є фігурантом жодної кримінальної справи і після звільнення з держслужби неодноразово виїжджав з України і повертався назад.

«Інтерфакс-Україна»

Схожі новини