Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Комунальники розповіли про готовність Львова до морозів та нового опалювального сезону

  • 16.10.2019, 18:28
  • 447

Комунальні служби міста готові до роботи в зимовий період.

Як розповіли сьогодні під час засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС, теплові мережі і внутрішньобудинкові системи опалення — заповнені водою, тож повністю готові до опалювального сезону. Також готова і снігоприбиральна техніка — цього року від снігу місто прибиратиме більше 140 одиниць спеціалізованої техніки.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міськради.

«Теплопостачальні підприємства готові практично на 100%, заповнення будинкових систем у нас на рівні 98%. На такому самому рівні — підписання актів готовності, працюємо індивідуально по кожному будинку», — зазначив в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександр Одинець.

Також з його слів, зараз комунальні служби міста здійснюють перевірку техніки для прибирання у зимовий період. Цього року закуплятимуть сіль для посипання, тож передбачили і обладнали спеціальні місця у шляхово-ремонтних підприємствах для її зберігання. Також ще є залишок піскосуміші з минулого сезону.

Окрім того, під час комісії з питань ТЕБ і НС створили і затвердили склад міського штабу керівництва з ліквідації можливих надзвичайних ситуацій осінньо-зимового періоду 2019−2020 років.

Схожі новини