Передплата 2024 «Добра кухня»

У проекті держбюджету-2020 передвиборчі обіцянки нової влади залишаються обіцянками,- Климпуш-Цинцадзе

  • 16.10.2019, 16:28
  • 465

Проект державного бюджету на 2020 рік демонструє готовність влади до реалізації передвиборчих обіцянок.

Про це в коментарі журналістам наголосила народний депутат фракції «Європейська Солідарність», голова комітету з питань Верховної Ради з питань інтеграції України з Є С Іванна Кимпуш-Цинцадзе, повідомляє пресслужба партії ЄС.

«Сьогодні буде остаточне рішення бюджетного комітету. Тоді ми будемо бачити наскільки враховані чи не враховані пропозиції, які були подані нашою фракцією. І взагалі, наскільки цей проект бюджету відповідатиме тим пріоритетним планам дій уряду, які були задекларовані і отримали імунітет на певний час».

Іванна Климпуш-Цинцадзе підкреслила, що лише після ознайомленням з проектом бюджету на наступний рік, стане зрозумілим наскільки він відповідає тим намірам і передвиборчим обіцянкам, які проголошувались.

Також народний депутат зауважила, що вже сьогодні зрозуміло, що між тим, що було обіцяно і реальним станом справ є серйозне провалля.

«Вже зараз бачимо прірву між тим що обіцялося, декларувалося, і декларується, зокрема, щодо серйозного економічного росту і тим, що є насправді. Все це лише наміри і вони, поки що, не співпадають з тими показниками, які закладено в проекті бюджету на наступний рік», — підсумувала політик.