Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Син Байдена заперечує звинувачення Трампа у корупції при роботі в Україні

  • 15.10.2019, 16:48
  • 459

Дональд Трамп стверджує, що Байден-молодший міг отримувати до 100 тисяч доларів в місяць від компанії Burisma Holdings Limited

Син колишнього віце-президента США Джо Байдена Хантер Байден заперечує звинувачення у злочинах під час роботи в Україні та Китаї, які висуває йому і його батькові президент Дональд Трамп.

Як повідомляє The New York Times, в інтерв'ю на каналі ABC News Байден-молодший визнав, що навряд чи потрапив би на посаду в іноземну компанію, якщо б у нього не було гучного прізвища, але запевнив, що d нього не було злих намірів.

«Чи зробив я помилку? Можливо, в більш широкому сенсі… Але чи зробив я помилку через певні етичні вади? Безумовно, ні», — сказав Хантер Байден.

В Україні розслідується справа про відмивання коштів на суму понад 33 млн доларів при купівлі групи компаній херсонської «нафтоперевалки», в якій були задіяні компанії Wirelogic Technology AS, Digitex Organisation LLP, а також компанія екс-міністра екології, бізнесмена Миколи Злочевського Burisma Holdings Limited, членом ради директорів якої був Хантер Байден, син екс-віце-президента США.

Схожі новини