Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Головний приз в акції ПриватБанку отримав львів'янин

  • 15.10.2019, 13:16
  • 912

Львів’янин Микола Петрушко завдяки участі в акції "Apple гаджети для клієнтів Payoneer від ПриватБанку та Mastercard!" став переможцем першого етапу акції та отримав один з трьох подарунків - Apple AirPods.

Участь в акції, яка триває з 15 серпня 2019 до 15 листопада 2019, беруть клієнти ПриватБанку та Payoneer — фізичні особи та ФОП, які є власниками карток Mastercard ПриватБанку. Окрема реєстрація в акції не вимагається.

Як стати учасником акції?
1. Отримати платіж від Payoneer на суму від $ 200 (екв.) на картку Mastercard ПриватБанку.
2. Здійснити карткою Mastercard ПриватБанку від 3 транзакцій на суму від 100 грн кожна.

Як стати клієнтом Payoneer?

Створіть акаунт тут та отримуйте платежі від іноземних клієнтів і бірж фріланса. Бонус $ 25 на ваш аккаунт Payoneer, якщо сума отриманих в перший рік платежів перевищить $ 1000.

Платежі від Payoneer зараховуються в ПриватБанку через онлайн-сервіс 24/7 на рахунки фрилансерів — фізичних осіб та ФОП.

  • Для фізичних осіб онлайн-зарахування платежів цілодобове.
  • Для ФОП — до 20:00 в робочі дні.

Клієнти ПриватБанку отримують платежі від Payoneer на картки Mastercard ПриватБанку онлайн 24/7 без комісії.

«Мені подобається бути клієнтом ПриватБанку, сервіси — сучасні, інфраструктура — зручна. До усіх переваг і зручностей, які є у мене як у клієнта, ще додався такий приємний сюрприз. ПриватБанк, Mastercard і Payoneer створили такі комфортні послуги та умови, що навіть нецікаво, що там пропонують інші учасники фінансових послуг», - розповів Микола Петрушко.

Ознайомитись з іншими акціями можна на сайті «Усі акції ПриватБанку». Ще більше новин від ПриватБанку — на сайті та у соціальній мережі.


Схожі новини