Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Принцу Чарльзу заборонили бачити одного з внуків: чому у сімейний скандал потрапив 6-річний син Кейт Міддлтон

  • 13.10.2019, 18:58
  • 4 996

Кейт Міддлтон потрапила в скандал через свою маму.

Судячи з інформації в західних ЗМІ, між членами королівської сім'ї і їх найближчими родичами панують напружені стосунки. Так, днями розгорівся скандал за участю Керол Міддлтон і принца Чарльза — за словами сина королеви Єлизавети, мати Кейт забороняє йому бачитися з 6-річним Джорджем, пише РБК-Styler.

«Вони не дають мені можливості бачитися з онуком. Керол домоглася свого — вона повністю завідує розпорядком дня Джорджа і веде себе так, ніби вона королева», — поскаржився принц Чарльз близьким друзям, за повідомленням International Business Times.

В сім'ї Кейт Міддлтон останнім часом це не останні новини. Нещодавно стало відомо, що рідний брат герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон офіційно одружився з молодою француженкою Алізі Тевен. Про те, що кохана погодилася стати його дружиною, Джеймс Міддлтон повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Молодший брат Кейт Міддлтон, який довгий час знаходився в стані депресії через славу своєї сестри, нарешті знайшов щастя. Він повідомив, що зробив пропозицію своїй дівчині Алізі Тевен і вона відповіла згодою.

Схожі новини