Передплата 2024 «Добрий господар»

"Побачене викликає шок": в інституті трансплантології вибачилися за колегу-хабарника

  • 12.10.2019, 11:15
  • 698

Національний Інститут хірургії та трансплантології імені Шалімова вибачився за свого колегу – Київському трансплантологу-хабарнику обрали запобіжний захід Київському трансплантологу-хабарнику обрали запобіжний захід трансплантолога Олега Котенка, якого підозрюють у хабарництві.

Офіційне звернення вони опублікували на сторінці Інститутут у Facebook.

Спіробітники правоохоронних органів показали колегам Котенка частину відеоматеріалів, на підставах яких звинувачується відомий трансплантолог.

«Побачене не потребує жодних коментарів і викликає ШОК! Відомо, що днями це відео правоохоронці викладуть у вільний доступ. Ми просимо вибачення за дії нашого колеги», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше правоохоронці викрили лікаря-трансплантолога Олега Котенка й схопили його «на гарячому» під час отримання хабаря у десятки тисяч доларів за проведену операцію з трансплантації печінки, лікування та реабілітацію. Доктора медичних наук затримали у момент отримання 20 тисяч доларів. Ще 65 тисяч виявили в його робочому кабінеті. З банківської скриньки Котенка У лікаря-трансплантолога, якого піймали на хабарі, вилучили майже 1 млн доларів У лікаря-трансплантолога, якого піймали на хабарі, вилучили майже 1 млн доларів вилучені ще 840 тисяч доларів США.

Голосіївський райсуд Києва обрав Київському трансплантологу-хабарнику обрали запобіжний захід Київському трансплантологу-хабарнику обрали запобіжний захід запобіжний захід Котенку — йому присудили домашній арешт без права покидати будинок від 21:00 до 7:00. Триватиме запобіжний захід до 1 грудня 2019 року.

Схожі новини