Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"Слава Україні!" Брат відомого російського політика залишив ефір російського радіо, відмовившись вести дискусію з бойовиком Гіркіним

  • 12.10.2019, 08:33
  • 1 460

Російський філософ і соціолог Ігор Чубайс, старший брат політика Анатолія Чубайса, у прямому ефірі радіостанції "Комсомольська правда" звинуватив Росію і особисто терориста Ігоря Гіркіна в розпалюванні війни на Донбасі.

Відповідне відео виклала «Комсомольская правда» на своїй сторінці в Facebook.


На ефірі разом з Чубайсом був присутній колишній ватажок так званої «ДНР» Ігор Гіркін, відомий як Стрєлков, однак він не встиг сказати й слова до того, як філософ закінчив свій виступ і пішов зі студії.

«Донбас, звичайно, де-юре є частиною України, і він туди повернеться. Але в цілому я хочу пояснити свою позицію. Я вважаю, що наша країна (Росія — Ред), на жаль, знаходиться у стані глибокої кризи. І екологічної — два мільйони кілометрів тайги вже згоріло, і демографічної — у нас зменшується населення, і економічної — у нас вже п'ять років знижується життєвий рівень. Причому за це відповідає президент», — зазначив Чубайс.

Після цього Чубайс звинуватив Росію в розв'язуванні війни в Україні і сказав, що піде, якщо Стрєлков не визнає своєї провини.

«І при цьому наша країна веде війну в Україні. Україна домагається демократичних прав, правових норм. В Україні відбулися вільні вибори, Україна є частиною Європи — вільний в'їзд-виїзд. І я відразу хочу сказати, що вважаю війну з Україною злочином. Той, хто розв'язав цю війну — є злочинцем. І я готовий вести дискусію лише в тому випадку, якщо мій опонент визнає свою вину і відповідальність. Якщо не визнає, я покидаю студію. Слава Україні!» — сказав Чубайс і пішов зі студії, не дочекавшись відповіді Гіркіна.

Радіоведуча після цього заявила, що Чубайс таким вчинком нібито продемонстрував свою поразку.

УНІАН

Схожі новини