Передплата 2024 «Добра кухня»

Зеленського попередили про небезпеку російської агентури в його оточенні

  • 10.10.2019, 19:54
  • 612

Ексзаступник глави СБУ, голова Спілки офіцерів України, генерал-лейтенант Олександр Скіпальський заявив, що в оточенні президента України Володимира Зеленського можуть бути агенти російського впливу

«Таких людей навколо нього зараз буде дуже багато», — сказав він в коментарі OBOZREVATEL.

У цьому контексті генерал додав: «Як людина, яка багато років мала справу з діяльністю спецслужб, можу сказати: мені здається, що сьогодні в українські структури, особливо в силові, користуючись зміною влади, проникає дуже багато, м'яко кажучи, проросійського елемента».

За його словами, їх мета — «просування російського впливу через свою агентуру».

Скіпальський констатував: в зв'язку з періодом зміни влади в країні СБУ і розвідка виявилися не зовсім готовими до відбиття цієї небезпеки. «На жаль, наша СБУ поки що зайнята реформами, в розвідці теж присіли після певних змін», — сказав він.

«Це небезпечно. Кожен день слід очікувати ідеологічного впливу з боку оточення президента, з боку окремих членів його команди, які будуть нав'язувати Зеленському саме таку риторику», — попередив генерал.

Виходячи з цього, він порекомендував Зеленському «оцінювати все через призму посади президента України», щоб розрізняти риторику, нав'язану Кремлем

Схожі новини