Передплата 2024 «Добра кухня»

"Зеленський радився із силовиками про "посадки корупціонерів", які б сподобалися людям", - Кошкіна

  • 10.10.2019, 15:47
  • 5 120

В Офісі президента на великій нараді обговорювалися порядок і пріоритетність резонансних справ, з конкретними прізвищами, щоб було «швидко» і «сподобалося людям»

Про це 10 жовтня у Facebook написала головний редактор Lb.ua Соня Кошкіна, відреагувавши на коментар президента Володимира Зеленського під час спілкування з журналістами на пресмарафоні, де він заявив, що він не має права впливати на антикорупціонерів, але очищення від корупціонерів вже почалось, і 1 листопада правоохоронці повинні показати результат, повідомляє Главком

«Деякий час тому я дізналася, що в Офісі президента дійсно проводилася велика нарада з силовиками, на предмет того «а де посадки?». Причому не просто посадки, але «щоб швидко і сподобалося людям». Не/законність — не важлива (не жартую). Саме в такій тональності було обговорено. Ключове — «швидко» і «сподобалося людям», — повідомила Кошкіна.

За її словами, в рамках зустрічі були визначені чотири пріоритетних справи.

«Перше — Порошенко (тут все зрозуміло). Друге — Пашинський. Третє — Жеваго (його вчора в розшук оголосили). Четверте — я поки не знаю. Займаюся», — написала Кошкіна.

«Чесно кажучи, я не повірила спершу. Подумала, що джерело не так передає сенс — недоговорює, спотворює і т.д. Тому що не може в ОП обговорюватися порядок і пріоритетність справ, щоб „швидко“ і „сподобалося людям“. Саме, що „вийдіть на вулицю і запитайте“ (тут дивлячись в якому місті виходити. Головне, у Львів або Самбір не завіятися випадково). Але виявилося, що не тільки в ОП, але ще і з вузьким колом депутатів, які… голосували за це руками (проти висловилися вісім людей). Тут я остаточно профігіла і почала посилено перевіряти. Все підтвердилося», — повідомила головний редактор Lb.ua.

«Чому не написала відразу? Джерел було два. Надійних, перевірених, але два. А у мене стара звичка: спиратися на три. Завжди. Особливо, якщо мова про настільки серйозні речі. Ну, а раз сам Володимир Олександрович все підтвердив, то хто я, щоб мовчати?» — додала Кошкіна

Схожі новини