Передплата 2024 «Добра кухня»

Понад 50 тисяч українських родин зможуть керувати своїм газовим запасом онлайн – РГК

  • 07.10.2019, 15:27
  • 461

07 жовтня 2019 року, Київ. Регіональна газова компанія розробила інноваційне рішення для учасників акції «Твоя Енергонезалежність». Від 15 жовтня 51,1 тис родин, які придбали газовий запас, зможуть в онлайн-режимі обирати обсяг газу та період, в який його вигідніше використовувати.

Інноваційний продукт, розроблений на платформі Особистого кабінету на сайті 104.ua фахівцями РГК, покращує мобільність керування газовим запасом та буде доступним від 15 жовтня в 16 областях України.

Клієнти РГК, які придбали запас газу та зареєстрували Особистий кабінету на сайті 104.ua, зможуть самостійно обрати період, в який вони будуть його використовувати. Це дозволить їм економити на оплаті за газ, обираючи для себе найвигіднішу на цей момент ціну. Для цього достатньо заповнити онлайн-заявку через Особистий кабінет протягом поточного місяця споживання природного газу — до його останнього числа включно.

Наразі до акції «Твоя енергонезалежність» долучились 51,1 тис родин, які є клієнтами РГК та придбали 62 млн куб. м газу. Клієнти, які ще не мають Особистого кабінету на сайті 104.ua, можуть оформити заявки в Центрах обслуговування клієнтів РГК. Станом на 1 жовтня 2019 року РГК відкрила 80 ЦОК в 16 областях України.

Довідка: Регіональна Газова Компанія — сервісна компанія, що надає послуги з фінансового, юридичного, технологічного консалтингу. Клієнтами компанії є постачальники газу в 16 регіонах країни, а також 19 газорозподільних компаній, на обслуговуванні яких перебуває понад 200 тис. км газопроводів і 8 млн побутових споживачів газу.