Передплата 2024 «Добра кухня»

Кожному студенту: кращі ноутбуки для навчання

  • 07.10.2019, 11:43
  • 999

Якісний екран, місткий HDD-накопичувач для зберігання статей і наукових проектів, високотехнологічний процесор для ефективного вирішення завдань різної складності - основні моменти, на які варто звертати увагу при виборі лептопа для навчання.

Маркетологи E-Katalog з'ясували, які ноутбуки купити для студентів в 2019 році. Шорт-лист формують моделі Lenovo, Xiaomi, Apple і Acer.

Lenovo ideapad 330

Пристрій відмінно підійде для вирішення різних завдань по навчанню: від підготовки реферату до монтування відеороликів. Діагональ екрану — 15,6 дюйма. Передбачено покриття антивідблиску, яке зменшує відбивну здатність дисплея і мінімізує втома очей — незаперечна перевага при тривалій роботі за ноутбуком. На борту — потужний процесор Intel Core i7 восьмого покоління (в максимальній комплектації), до 16 ГБ оперативної пам'яті і відеокарта від AMD або nVidia.

Xiaomi Mi Notebook Pro

Ноутбук привертає увагу стильним корпусом з магнієво-алюмінієвого сплаву і яскравим екраном Full HD. Дисплей захищений склом Gorilla Glass 3, яке запобігає подряпини і інші механічні пошкодження.
«Серце» лептопа — потужний процесор Intel Core i7 восьмого покоління (в максимальній конфігурації). Продуктивності чіпа досить для створення креслень в AutoCAD і роботи в додатках для 3D-конструювання. Обчислювальна потужність процесора доповнена 16 ГБ оперативної пам'яті і швидкісним SSD-накопичувачем на 256 ГБ, який забезпечує швидкий запуск системи і додатків.
Для захисту даних передбачений дактилоскопічний сканер. А завдяки акумулятору ємністю 60 Вт * ч «робочий день» пристрою на одному заряді триває до 9 годин.

Apple MacBook Pro (2019)

Преміальне якість матеріалів, яскравий Retina-дисплей, швидкий SSD-накопичувач до 2 ТБ — лише частина переваг Apple MacBook Pro (2019). Діагональ дисплея — 13 дюймів. Пристрій працює на базі процесора Intel Core i7, який забезпечує достатню продуктивність для запуску програм, максимально вимогливих до ресурсів.
Передбачена унікальна сенсорна панель Touch Bar, що надає швидкий доступ до опцій, до яких користувач звертається найчастіше. Пристрій важить всього 1,37 кг, тому його з легкістю можна брати з собою на пари або наукові конференції.

Ноутбук оснащений дисплеєм Full HD діагоналлю 15,6 дюйма. Передбачено спеціальні фільтри синього кольору, які знижують навантаження на очі і сприяють комфортній роботі за ноутбуком.
На борту — високопродуктивний процесор Intel Core 8-го покоління, дискретна відеокарта nVidia GeForce і 8 ГБ оперативної пам'яті. Апаратна база гарантує високу швидкість завантаження програм, якісну графіку і ефективну роботу в режимі багатозадачності. Акумулятор ємністю 48 Вт * ч забезпечує до 7 годин автономної роботи на одному заряді.