Передплата 2024 «Добрий господар»

Мітингарі хочуть відставки Богдана через пост у Facebook

Учасники акції "Зупинимо капітуляцію" біля Верховної Ради вимагають відставки глави Офісу президента Андрія Богдана, який опублікував допис у Facebook із нібито скріншотами переписки про те, що людей збирали на Майдан за гроші.

Про це повідомляє «Громадське».

Наступного тижня ми розпочнемо акції під Офісом президента з вимогою негайної відставки цієї людини (Богдана — ред.). Ця людина такими постами провокує зараз громадянський конфлікт. Вона провокує нас на конфлікт.

Ця людина зараз невідомо чиї завдання виконує, кидаючи такі заяви. Біля нього сидить Портнов, який керує вже в ручному режимі судами, який керує ДБР… Для нас це є принципове питання.

Якщо Зеленський у своєму ролику сказав, що він чує нас, то хай почує. І це не є якась ефемерна формула, а конкретне прізвище і конкретна вимога. До 14 жовтня ми очікуємо чіткої заяви щодо неприпустимості капітуляції, підтримки всіх позицій, висловлених резолюцією нашого віче, а також відставки Богдана.

14 жовтня… ми вийдемо на вулиці Києва і наших міст з чіткими вимогами. В нього є час — тиждень".

Перед цим у неділю Богдан опублікував пост із начебто перепискою, де вказуються розцінки за участь в акції «Зупинимо капітуляцію».

Схожі новини