Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"Бракує гімну СРСР": гімназія на Буковині осоромилася форматом свята до Дня вчителя

  • 06.10.2019, 12:37
  • 1 506

Одна з гімназій міста Хотин Чернівецької області влаштувала свято в стилі 80-х років, на якому звучали винятково радянські пісні

Відповідним відео на своїй сторінці у Facebook поділився блогер Дядько Євген. На кадрах чути звучання саундтреку з фільму «Іван Васильович змінює професію» — «Звенит январская вьюга» і пісня гурту «Міраж» «Музика нас связала», повідомляє OBOZREVATEL

«Гімназія дивує. Ще не вистачає, щоб гімн СРСР грав», — обурився автор поста, не розуміючи, навіщо сучасним дітям нав'язують те, чим жили за радянських часів.

Під роликом спалахнула бурхлива дискусія, в ході якої стали відомі деякі подробиці скандального заходу в гімназії. Так, з'ясувалося, що ініціаторами свята нібито стали самі учні 11 класу, які вирішили так привітати освітян з їхнім професійним святом. Однак багато українців висловили здивування у зв'язку з тим, що вчителі підтримали ініціативу юного покоління щодо пропаганди радянської епохи.

«Це лютий треш. Ось хто таке там включає?», «У мене 80-е асоціюються з Чорнобильською катастрофою і війною в Афганістані. Шкода, що під час російсько-української війни ми святкуємо те, що пов'язано з часом перебування України в московській залежності. На українських окупованих територіях вже шостий рік суцільне святкування в стилі 80-х «,» Нет слов «,» Жах «,» 11 клас готується до ЗНО з історії України! Програма включає 80-е «, — пишуть люди.

Схожі новини