Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Реалізація "Формули Штайнмаєра" - це досягнення Росією всіх політичних цілей, - нардеп

  • 04.10.2019, 13:40
  • 597

Реалізація "формули Штайнмаєра" передбачає вибори на окупованих теріторіях Донецької і Луганської областей без розброєння незаконних формувань, без виведення військ іншої країни, без встановлення контролю над кордоном.

Про це заявив народний депутат від «Європейської Солідарності» Михайло Забродський під час свого інтернет-чату, передає пресслужба партії.

«І ще один важливий момент який важливо усвідомити — на цих територіях залишаються діяти підрозділи так званої народної міліції», — додав він.

Народний депутат наголосив, що після того, як до влади на окупованих територіях прийдуть представники, так званих псевдореспубліу, в Україні з`явиться два суб’єкти, які будуть мати вплив на внутрішньо політичне життя країни.
«Який саме вплив це матиме страшно навіть уявити», — додав він.

«Крім того Україна отримає від 2 до 3 мільйонів відповідно налаштованих виборців, які також зможуть впливати на політичне життя країни», — зауважив політик.

Михайло Забродський підкреслив: «Фактично при реалізації цієї формули, той хто розпочав конфлікт на сході країни одномоментно досягає всіх своїх політичних цілей. Те чого Москва добивалась протягом 5 років вона отримає одномоментно через реалізацію цієі однієї формули».

Резюмуючи політик наголосив: «реалізація „формули Штайнмаєра“ — це початок кінця України, як держави».

Схожі новини