Передплата 2024 ВЗ

"Продавати ілюзію миру насєлєнію", - експерт про відеозвернення Зеленського

Володимир Горбач вважає, що президент хоче зупинити наростаючий політичний протест

Політичний аналітик Інституту Євро-Атлантичного співробітництва Володимир Горбач прокоментував відеозвернення Володимира Зеленського з приводу мітингів під гаслом «Ні капітуляції».

На своїй сторінці у Facebook Володимир Горбач написав:

«Цього разу він (Зеленський Ред.) хоче зупинити наростаючий патріотичний протест. Твердженням, що ніякої зради з його боку немає, і що для нього також існують червоні лінії.

Технологічно правильно. Але є одне але.

Підозра щодо ролі Зеленського у підготовці капітуляції з патріотичної точки зору базується не стільки на його нібито злих намірах, скільки на тверезій оцінці його реальної спроможності".

Володимир Горбач вважає, що «головна претензія до Зеленського лежить у раціональній площині. Це усвідомлення браку компетентності у нього особисто і у його команди. Якщо цього бракувало до переговорів, то бракуватиме й на переговорах і після переговорів. Причому компетентності бракує навіть у розумінні того, де знаходяться червоні лінії…».

«Єдине у чому знімальна група „95 кварталу“ демонструє компетентність — це продавати ілюзію миру насєлєнію. У змаганні за симпатії Путіна вони зараз переграють Окупаційний блок. Але це швидше мінус, а не плюс», — підсумовує аналітик.

Схожі новини