Передплата 2024 ВЗ

Данилюк розповів про свій конфлікт з Богданом

  • 03.10.2019, 18:35
  • 679

Колишній секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Данилюк визнав, що мав напружені стосунки з колишнім адвокатом власника "ПриватБанку" Ігоря Коломойського, а тепер керівником Офісу президента Андрієм Богданом

Про це Данилюк розповів в інтерв’ю українській службі BBC, передає Українська правда

Пряма мова Данилюка: «Я вважаю, що якщо ми говоримо про конфлікт інтересів, то Богдан має написати вже не жартівливу, а реальну заяву, як це зробив я. І все. Це була б професійна позиція».

Деталі: Данилюк зазначив, що Богдан під час націоналізації «ПриватБанку» представляв інтереси олігарха Ігоря Коломойського і намагався формувати позицію тоді ще кандидата у президенти стосовно цього процесу.

Він визнав, що має з Богданом напружені стосунки, але заявив, що йдеться не про справу «ПриватБанку».

Пряма мова: «Ні, ми просто з ним абсолютно різні цінності маємо, різні підходи, різний бекграунд. Я просто пів життя прожив за кордоном, бачив, як все працює в розвинених країнах. Тобто хочу, щоб Україна була успішна і розумію, що для цього необхідно. Щоб будувалася прозора влада, щоб були незалежні інституції.

Ми тут звикли, що у нас у всіх є телефони і ми зараз кого треба наберемо і «порішаєм» зараз. Це точно — минуле, і це те, що тягне Україну назад. Люди, які приносять це у нову владу, вони несуть надзвичайні ризики".

Схожі новини