Передплата 2024 «Добра кухня»

Через напад на штаб поліції в Парижі загинули щонайменше 4 людини

  • 03.10.2019, 18:57
  • 528

Жертвами нападу в будівлі префектури в Парижі могли стати чотири людини

Про це в четвер повідомила радіостанція France Info, пише УНН з посиланням також на видання Le Parisien.

«П'ятеро людей, у тому числі четверо поліцейських і сам нападник, вбиті», — відзначає радіостанція.

Офіційного підтвердження цієї інформації немає.

Напад на співробітників в паризькій префектурі поліції міг статися в четвер у результаті внутрішнього конфлікту між її співробітниками. Така головна версія подій, яку в даний час розглядає слідство, повідомив телеканал BFMTV, посилаючись на відомості, неофіційно отримані з поліції.

Людина, яка скоїла напад, згідно з останніми відомостями, сам був адміністративним співробітником префектури. Напад на поліцейських він здійснив керамічним ножем, який не був виявлений при перевірці на металодетекторі при вході в префектуру.

Як заявив журналістам представник поліцейської профспілки Лоїк Травер, співробітник паризької префектури пропрацював в цьому відомстві більше 20 років, останнім часом він був службовцем розвідпідрозділу.

«Він напав на колег спочатку в своєму кабінеті, а потім на сходах, — повідомив Травер. — Він пропрацював в префектурі більше 20 років в якості адміністративного співробітника. Його мотиви належить встановити».

Напад стався в зоні будівлі, яка перебуває під особливою охороною, де знаходиться Управління розвідки префектури. В даний час навколо будівлі префектури створена заборонена зона, яку охороняють близько 200 поліцейських. Найближчі до штаб-квартирі поліції, розташованої на острові Сіте, станції метро закриті. На місце злочину виїхав глава МВС Франції.

Схожі новини