Передплата 2024 ВЗ

"ЄС" закликає президента терміново зібрати засідання РНБО щодо "формули Штайнмайєра"

  • 03.10.2019, 15:58
  • 578

Фракція «Європейська Солідарність» закликала президента Володимира Зеленського терміново зібрати засідання Ради національної безпеки та оборони для обговорення механізмів і ризиків мирного врегулювання російсько-української війни шляхом «формули Штайнмаєра»

Про це написав на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук депутат фракції «ЄС» Володимир Ар’єв.

«У зв’язку з подіями, які відбуваються, фракція „Європейська Солідарність“ вимагає від Зеленського негайного скликання РНБО, на якому обговорити наслідки імплементації підписаної у Мінську формули з професіоналами, а не у вузькому колі з офісу президента, як це було досі», — прокоментував він.

Окрім цього, парламентар зазначив, що необхідно детально проаналізувати всі ризики даного сценарію та не допустити перекладання відповідальності в питанні імовірної неможливості імплементації цієї формули на українську сторону.

«Треба обговорити головні умови і прорахувати кроки української сторони у разі неможливості втілення підписаної формули аби уникнути спроб перекласти відповідальність за це на Україну. Треба нарешті чути не кінопродюсерів, а професіоналів. Телесеріал закінчився, пане Зеленський, але у ворожий сценарій країну вже завели. Збирайте Раду нацбезпеки», — наголосив Ар’єв

Схожі новини