Передплата 2024 «Добра кухня»

"Виборці з російськими паспортами обиратимуть владу на Донбасі", - Порошенко про "формулу Штайнмаєра"

  • 03.10.2019, 15:15
  • 476

Швидка організація виборів на окупованих територіях Донбасу призведе до того, що голосуватимуть на них виборці з російськими паспортами, які видає там Росія. Українська влада має це почути і ті, хто сьогодні приймає рішення, мають відмовитись від цього

Про це заявив в інтерв’ю журналістам п’ятий президент України, лідер політичної партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко.

«Я хочу наголосити ще одну важливу деталь, про яку ні вчора, ні сьогодні не згадали. Коли хтось думає про швидку організацію виборів на окупованій території і під дулами російських автоматів, треба не забувати, що на відміну від 2014−2015 років, там вже зараз видані десятки, або може й сотні тисяч російських паспортів. І отже українську владу, на українській землі, вони хочуть, щоб окупований статус, обирали росіяни», — заявив Петро Порошенко.

«Подумайте про це. І я думаю, що саме це мають почути ті, хто сьогодні приймає рішення, і точно відмовитись від цього», — підкреслив п’ятий президент України.

«Виходити зараз з цим на Нормандський формат, я думаю, що це пастка для України. І з неї точно потрібно нам спільно виходити», — додав він

Схожі новини