Передплата 2024 «Добрий господар»

У Львові побував Том Круз

Актор придивляється до локацій для зйомок свого фільму

У середу, 2 жовтня, Львів від­відав Том Круз — зірка Голлі­вуду. Про це «ВЗ» повідомила прес-секретар міського голо­ви Львова Христина Процак. До Львова зірковий актор прилетів з Одеси власним літаком Gulfstream 4. Літак приземлився у львівському аеропорту близько 13.45.

Голлівудський актор під’їхав до Львівської ратуші близько 14.00. Він був в од­ній із машин кортежу, що скла­дався із п’яти авто. На той час на площі Ринок вже зібралося чимало фанатів знаменитості та журналісти. Декому навіть вда­лося зробити селфі з улюбле­ним актором.

У мерії Тома Круза зустріли голова Львівської ОДА Маркіян Мальський та міський голова Львова Андрій Садовий із дру­жиною Катериною. Почесно­го гостя провели коридорами Ратуші. Мер подарував Томові Крузу пам’ятну монету Короля Данила Галицького і книгу про історію Львова. Том Круз за­лишив запис у Книзі почесних гостей Львова: «Чудове місто, чудові люди, чудова країна! Я вас люблю!».

У соцмережах одразу поча­ли множитися фотожаби щодо спілкування відомого актора із львівськими очільниками. Жар­тували, зокрема, що акторові запропонують вакантні посади головного архітектора Льво­ва чи начальника обласного управління поліції.

«Україна сьогодні потре­бує доброї промоції. Сьогодні Том Круз побачив Львів, поба­чить також інші локації у місті. А опісля — хоче пізнати наші Карпати», — пояснив мету ві­зиту мер Андрій Садовий. А на своїй сторінці у ФБ мер напи­сав: «Том Круз у Львові, отже, буде кіно».

На фото: На площі Ринок фанатам вдалося сфотографуватися з улюбленим актором

Фото Євгена Кравса

Схожі новини