Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Канали Медведчука тимчасово припинили мовлення "через цензуру"

  • 02.10.2019, 10:17
  • 651

«Є мільйони людей, яким хочеться нас слухати. І якщо влада позбавляє їх такої можливості, то нехай сьогодні буде півгодини ганьби для Нацради», - заявив гендиректор «112 Україна» Єгор Бенкендорф

Журналісти телеканалів «112 Україна», NewsOne і ZIK 2 жовтня проводять акцію солідарності проти цензури, передає Главком

Три телеканали на 30 хвилин припинили активне мовлення в знак протесту проти «спроб придушити свободу слова в Україні».

«Є мільйони людей, яким хочеться нас слухати. І якщо влада позбавляє їх такої можливості, то нехай сьогодні буде півгодини ганьби для Нацради. Півгодини ганьби для чиновників, які цю Нацраду покривають», — заявив генеральний директор «112 Україна» Єгор Бенкендорф.

Канал «112 Україна» позбавили цифрових ліцензій, що призвело до зниження кількості глядачів каналу на 40%. На каналі вважають рішення Нацради з питань телебачення незаконним і звинувачують регулятор у виконанні замовлення з боку влади.

«Влада хоче закрити рот усім, хто говорить не те, що їм подобається. Але незважаючи на всі спроби, закрити рот незалежним ЗМІ не вдасться», — сказав генеральний продюсер телеканалу «112 Україна» Артем Марчевський.

Схожі новини