Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Червону “Мазду” вкрали з парковки біля церкви

Злодіїв, які поцупили круте авто відомої борчині Юлії Ткач, не знайшли

«Це як страшний сон! Ніколи не могла подумати, що це може статись зі мною. Коли зранку йдеш на парковку, а там просто немає твого авто, — у відчаї написала на своїй сторінці у фейсбуці чемпіонка світу з боротьби Юлія Ткач. — Автомобіль просто зник… Як можна поцупити чуже? Те, що не належить тобі? Засмучена, розгублена…».

Юлія розповіла, інцидент трапився вночі на вул.Симоненка. «Мазду» 2018 року випуску поцупили з платної парковки, що біля церкви Ольги і Володимира. Новеньку машину спортсменці на 30-річчя подарував чоловік. День народження Юлія відсвяткувала напередодні. А вже через кілька днів машину викрали…

Подружжя звернулося до поліції із заявою про викрадення автомобіля. Опублікували також пост у соцмережах. І вже незабаром Юлії повідомили, що бачили схожу машину на вулиці. Машина — яскраво червоного кольору. Коли чоловік спортсменки приїхав на вказане місце, виявилося, що це саме їхня автівка… Чоловік викликав поліцію.

«Машина знайшлась! Просто не вірю своїм очам! Я така рада. Безмежно вдячна людині, яка допомогла знайти автомобіль, — написала Юлія Ткач у Фейсбуці. — Велике дякую! Дякую усім вам за переживання, підтримку та допомогу. Дякую за поширення інформації та публічний розголос. Ви справжні друзі і ніколи не залишите в біді. Дякую, що ви в мене є!».

Журналісту «ВЗ» спортсменка сказала, що своєї заяви, яку написала до поліції, вона не відкликала (як про це написав один із інформаційних сайтів). Справу про викрадення автомобіля розслідує поліція. Тим часом саму автівку правоохоронці забрали на штрафмайданчик. Я запитала, чи підозрює когось спортсменка? «Ні, нікого не підозрюю. Нехай поліція робить свою справу», — зауважила Юлія.

В обласній поліції журналісту «ВЗ» повідомили: «Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 289 К К України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Досудове розслідування триває. Встановлюються особи, причетні до викрадення)».

Схожі новини