Передплата 2024 ВЗ

Пропагандистське шоу маріонеток Москви,– адвокат прокоментував чутки про допит Порошенка на поліграфі

  • 01.10.2019, 12:02
  • 409

П'ятий президент України Петро Порошенко не отримував жодних повідомлень про будь-які слідчі дії, призначені на 1 жовтня.

Про це написав адвокат Порошенка Ігор Головань у блозі на «Українській правді», передає телеканал «Прямий».

«Вручити таке повідомлення у ДБР були всі можливості. Наприклад — 13 вересня, коли Порошенко особисто відвідував ДБР для допиту у якості свідка», — написав Головань у своєму блозі.

«Тому увесь цей „поліграфічний“ інформаційний шум — пропагандистське шоу, що виконується керованими з Москви маріонетками, відомими широкому загалу як телеграм-блогери Portnov і Truba. Якщо цим персонажам так подобається бавитися з поліграфом, вони можуть допитувати один одного хоч щоденно до повного задоволення», — зазначив адвокат Порошенка.

Зазначимо, раніше ЗМІ повідомили, що Порошенку призначили на 1 жовтня психофізіологічне дослідження із застосуванням поліграфа у Київському науково-дослідному інституті судових експертиз.

Раніше Головань говорив, що єдина мета Державного бюро розслідувань — це здійснювати тиск на п'ятого президента України Петра Порошенка та його політичну силу.

Нагадаємо, 12 серпня п'ятий президент України Петро Порошенко прибув до ДБР в якості свідка у справі щодо купівлі-продажу телеканалу «Прямий». Артур Герасимов назвав черговий виклик Порошенка до ДБР — наступом на все українське.

Зазначимо, раніше Петро Порошенко заявив, що втручання соратника Януковича Андрія Портнова у справи Державного бюро розслідувань та незаконне отримання ним службової інформації про перебіг розгляду справ є прямим порушенням закону.

Схожі новини