Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Єва Лонгорія, Хелен Міррен І Енді Макдауелл: у Парижі український дизайнер вийшла на подіум разом зі світовими зірками

  • 30.09.2019, 20:15
  • 1 036

В рамках Паризького тижня моди пройшло традиційне шоу L’Oreal Paris Le Défilé. На подіум разом з професійними моделями вийшли світові зірки та посланниці бренду.

У суботу, 28 вересня, в Парижі відбулося одне з найграндіозніших шоу тижня моди — L'Oreal Paris Le Défilé. У ньому взяли участь понад 50 моделей, і серед них зірки першої величини — актриси Хелен Міррен, Айшварія Рай, Єва Лонгорія, Енді Макдауелл, співачка і учасниця Spice Girls Джері Холлівелл, модель і акторка Даутцен Крус, ді-джей Су Джу Парк, пише nv.ua.

Для України цей показ примітний тим, що до зіркового складу потрапила український дизайнер Катя Сільченко, що є обличчям бренду в Україні.

25-хвилинний показ супроводжувала жива класична музика і барабанники. Він пройшов у невимушеній атмосфері. Так, Єва Лонгорія позувала, диригуючи оркестром, а в фіналі вийшла на подіум з маленьким сином Енріке, Енді Макдауел надсилала всім повітряні поцілунки, а закрила шоу 74-річна Хелен Міррен, яка буквально випурхнула на подіум босоніж в легкій сукні.

Схожі новини