Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Дії Байдена в Україні стали ключовою темою політичної кампанії Трампа, - ЗМІ

  • 29.09.2019, 16:48
  • 508

Діяльність екс-віце-президента США Джо Байдена та українське питання стали ключовою темою політичної рекламної кампанії, яку розпочав передвиборчий штаб президента США Дональда Трампа

Як повідомляє «Голос Америки», бюджет рекламної кампанії, націленої на вибори президента США 2020 року, становить 10 мільйонів доларів. 8 з них надасть передвибочий штаб Трампа, а ще 2 — Національний комітет Республіканської партії, передає УНІАН

Перший рекламний ролик раніше з’явився у соцмережах Трампа. В ньому йдеться про намір Байдена утримати мільярд доларів коштів для України, якщо не буде звільнено українського генпрокурора. У відео фігурують українські політики. Зокрема, екс-президент Петро Порошенко, екс-прем'єр Арсеній Яценюк, та чинний президент Володимир Зеленський.

«Джо Байден обіцяв Україні мільярд доларів, якщо вони звільнять прокурора, який розслідував компанію його сина. Але коли президент Трамп попросив Україну розслідувати корупцію, демократи захотіли оголосити йому імпічмент. Їх кишенькові собачки від ЗМІ виконують вказівки. Вони програли вибори і тепер хочуть вкрасти ці. Не дозволяйте їм», — йдеться в рекламі.

Голова виборчого штабу Трампа Бред Парскел заявив журналістам, що демократи «хочуть позбавити амерканців можливості голосувати за переобрання президента Трампа і всі мають знати факти» Байден, в свою чергу, відкидає звинувачення у будь-яких незаконних діях. Кандидат заявив, що рекламна кампанія має на меті «очорнити моє ім'я і перехопити вибори»

Схожі новини