Передплата 2024 «Добрий господар»

Меган Маркл таємно відвідала місце жорстокого вбивства 19-річної дівчини у ПАР

  • 28.09.2019, 20:33
  • 766

В програмі туру герцогів Сассекських Африкою були заплановані не лише офіційні зустрічі, але й низка заходів, на яких вони обговорюватимуть питання безпеки, охорони здоров'я, а також гендерної нерівності.

Тому 38-річна Меган Маркл не могла не відвідати місце, де кілька тижнів тому жорстоко вбили 19-річну студентку, повідомляє «24 канал».

Наприкінці серпня у столиці Південної Африки, Кейптауні, 42-річний співробітник пошти жорстоко вбив 19-річну студентку, яка прийшла отримати свою посилку. Жахлива історія одразу ж набула розголосу, а особливої уваги їй надали герцоги Сассекські, у яких вже був запланований тур до цього міста.

Оскільки Меган Маркл активно виступає за фемінізм, а також піднімає питання гендерної нерівності, домашнього насильства і вбивств жінок, вона не могла залишитися осторонь. Днями 38-річна герцогиня таємно відвідала місце, про яке після трагедії знає чи не кожен житель ПАР. Вона приєдналася до ініціативи місцевих, які створили імпровізований меморіал в знак пам'яті вбитої студентки Уїнене Мрветьяна.

Меган Маркл зав'язала жовту стрічку біля поштового офісу, де залишила зворушливе послання: «У цій ситуації ми разом з вами. Гаррі і Меган, 26 вересня 2019 року».


Що відомо про вбивство дівчини? Студентка кейптаунського університету Уїнене Мрветьяна була вбита 24 серпня 2019 року. Дівчина прийшла у місцеве відділення пошти, аби забрати свою посилку. Під час перебування в приміщенні один зі співробітників заманив її в пастку, де зґвалтував студентку, а після чого побив її до смерті поштовими вагами. Тіло Уїнене Мрветьяна було виявлено через тиждень після трагедії.

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень