Передплата 2024 «Добрий господар»

Олександр Ганущин зустрівся із Надзвичайним та Повноважним Послом Канади в Україні Романом Ващуком

  • 27.09.2019, 11:57
  • 859

Сьогодні, 27 вересня, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин зустрівся із Надзвичайним та Повноважним Послом Канади в Україні Романом Ващуком.

Зустріч відбулася з нагоди завершення Романом Ващуком своєї п’ятирічної дипломатичної місії в Україні.

«Від себе особисто і депутатського корпусу Львівської обласної ради хочу через вашу особу подякувати вашій країні за незмінну підтримку територіальної цілісності та суверенітету України, а особисто пану послу за величезну роботу, яку він провів впродовж останніх 5 років на своїй дипломатичній посаді.

Канада була однією з перших, хто підставив плече допомоги у важкі 2014−2015 роки. Ми завжди про це пам’ятатимемо. Опісля розпочалася масштабна співпраця між країнами у військовій сфері. Зокрема, щиро дякую за участь у міжнародних навчаннях UNIFIER, Rapid Trident, які відбувалися на Львівщині.

Крім того, хочу відзначити значний внесок Канади у реалізацію на Львівщині проєкту «Розвиток молочного бізнесу в Україні», започаткування та проведення різних освітніх та культурних ініціатив.

Окрема подяка за активну участь у Форумі місцевого розвитку, який чотири роки поспіль відбувається у Трускавці.

Ми щиро сподіваємося, що конструктивна та дружня співпраця з Посольством Канади в Україні буде продовжена і після завершення дипломатичної місії Романа Ващука в Україні.

Ще раз дякую і від імені депутатського корпусу. Нехай щастить!" - зазначив Олександр Ганущин.

На завершення зустрічі Олександр Ганущин вручив пану послу Почесну відзнаку Львівської обласної ради та пам’ятний подарунок.

Схожі новини