Передплата 2024 ВЗ

У Росії священика підозрюють у зґвалтування семи усиновлених дітей

  • 26.09.2019, 20:14
  • 1 751

Священика Свято-Троїцької обителі милосердя в Саракташському районі Миколу Стремського підозрюють у зґвалтуванні неповнолітніх, які були під його опікою.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на росЗМІ.

Священика підозрюють у зґвалтуванні, розпусних діях і невиконанні обов'язків по вихованню неповнолітніх. За інформацією місцевих ЗМІ, мова йде про сімох постраждалих дітей. Сам Стремський провину не визнає і заявляє, що діти придумали свої свідчення.
Ленінський районний суд 25 вересня ухвалив помістити священика, його доньку і її чоловіка в СІЗО. Останніх звинувачують у незаконному позбавленні волі.

У самій церкві Стремському заборонили брати участь у священнослужінні. До речі, Микола Стремський виховує 70 дітей, частина з них приймальні та усиновлені. З 1990 року він очолює Свято-Троїцьку обитель милосердя — найбільший релігійний комплекс в Оренбурзькій області. У вересні 2015 року Миколу Стремського відсторонили від посади за водіння у п'яному вигляді. Під час затримання він чинив опір поліцейським. Через кілька місяців після інциденту Стремський повернувся до роботи настоятеля.

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень