Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Справжня українська гидота»: навколо Олега Винника розгорівся скандал через участь в російському проекті

  • 26.09.2019, 18:14
  • 35K

Навколо популярного українського співака Олега Винника розгорівся скандал через участь в російському проекті "Всім мир 519".

На YouTube-каналі проекту з'явилося відео, в якому, крім Винника, взяли участь Валерій Сюткін, Олексій Кортнєв, Сосо Павліашвілі, Нонна Гришаєва, Валерія, Ігор Крутой, Дмитро Маліков та інші російські зірки, а ще француженка Мірей Матьє.

В описі до кліпу повідомляється, що це відео — «великий спільний крок до нового світу! Людство повинно припинити війни через політичні переконання, релігію, колір шкіри, невідповідність поглядів та інше… Настав час зупинитися». На каналі також опубліковано відеозвернення кожного з учасників. У своєму Винник звернувся до всіх українською мовою: «Ми прийшли в цей світ, щоб навчитися любити, а не відбирати один у одного життя».

Тим часом, користувачів соцмереж різко обурила участь українського артиста Винника у російському проекті. У коментарях під відео чимало гнівних висловлювань на адресу співака, Росії та цього проекту.

«„Международный проект стартовал 21 сентября 2019 года в России…“ …яка спалила дітей у Беслані, збила МН-17 і п'ятий рік веде підлу неоголошену війну проти України. Щодня вбиваючи українських солдатів. Винник, баране сизокрилий — ти хоч зрозумів, куди тебе втягли?»

«Що ти робиш у цьому маскараді? З ким мир? Ти за гроши продався або реально такий дурний? Росіяне через день вбивають і калічать наших хлопців на війні! Ти зовсім загубився по життю? Ми перестаємо стріляти, а вони постійно порушують режими припинення війни! За що ти агітуєш, та що ти дурепа там робиш? Не ганьби нашу мову та не роби з себе посміховисько, шкура ти тупоголова! Ти став разом з путінськими лизоблюдами? Дуже пристойно, так тримати „брате“. За такий меседж кожен українець скаже тобі дуже щире „дякую“! А більше всіх тобі подякують побратими, які були на війни, або родини поранених та загиблих! Який має бути розум у людини (у українця) щоб він погодився в такому цирку приймати участь? І не важливо які тобі запропонували гроші! Гідність не продається! Гидота ти Винник, справжня українська гидота! Колоборант ти х@ев!», — обурливо пишуть користувачі

Відзначимо, що в проекті взяли участь як артисти, які виступають в Україні, так і ті, хто підтримав анексію Криму та кому заборонено в'їзд в нашу країну.

Схожі новини