Передплата 2024 «Добрий господар»

У Дніпрі обрали найвідважнішого підприємця

  • 26.09.2019, 10:30
  • 631

Два місяці тому програма підтримки підприємництва ПриватБанку «КУБ» (Країна успішного бізнесу) та онлайн-видання MC Today запустили проєкт «Рейтинг відважних українських підприємців». Мета проєкту – розповісти про підприємців, які не бояться труднощів та розвивають свою справу. Першим регіоном для проєкту вибрали Дніпро та Дніпропетровську область.

Було зібрано 140 заявок. У фінал вийшло 50 учасників, які продовжили змагатися за звання найвідважнішого підприємця. Переможець був обраний за підсумками народного голосування на сайті інтернет-видання, експертного голосування журі та голосування редакції. 23 вересня у Дніпрі за підтримки Mastercard та компанії «Алло» відбулося нагородження фіналістів рейтингу та визначення найвідважнішого підприємця. Переможцем рейтингу став Ігор Філіпп, засновник мережі аптек «Факультет-Фарм», який отримав головний приз — Apple Watch.

«Це розвиток країни, це формування бізнесу, це активні люди, які забезпечують не тільки себе, а й створюють нові робочі місця. І ми завжди будемо підтримувати українських підприємців як якісними послугами та програмами фінансування, так і такими конкурсами», — зазначив заступник голови правління ПриватБанку Олег Сергеєв.

Спеціальний приз від ведучого ранкової програми «Сніданок з 1+1», журналіста та тревел-блогера Єгора Гордєєва був вручений підприємниці Олені Возній, засновниці кав’ярні «Люба Кава». Олена отримала сертифікат на навчання у вищій школі Media & Production.

Також подарунками від партнерів було відзначено десятку відважних підприємців, серед яких засновник «Кранмонтаж» Андрій Шевчик; Катерина Дорошевська та Аліна Щербина, засновники платформи для розвитку креативного бізнесу в Україні «БУДЬ в UA»; засновник компанії з виробництва розумного будинку ConnectHome Андрій Рибалко; співзасновник онлайн-платформи Uboro Сергій Боровиков; засновник компанії з розробки систем виклику персоналу та електронних черг FSG Денис Ярошенко; засновник компанії з продажу органічного меду Medusha Владислав Штіпельман; творець майстерні кераміки Сергій Горбань; співзасновник виробництва м’ясних снеків Володимир Мосейчук; творець хмарної системи керування для готелів EasyMS Артем Дмитриченко і засновник компанії з доставки піци Eco & Pizza Сергій Вусатий.

Схожі новини