Передплата 2024 «Добрий господар»

11-річний хлопчик з США проїхав 320 км за кермом, щоб жити з чоловіком, з яким познайомився у Snapchat

  • 26.09.2019, 14:58
  • 658

11-річний хлопчик проїхав за кермом понад 320 кілометрів через американський штат Південна Кароліна, щоб зустрітися із незнайомцем, якого він знав лише через додаток Snapchat.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на CNN.

Після трьох годин їзди хлопчик помітив поліцейського, під'їхав до нього і сказав, що загубився. Дитина розповіла офіцерові, що взяла машину свого брата, щоб поїхати зі свого рідного міста Сімпсонвіль до Чарлстона, де хотіла жити з «невідомим чоловіком, якого зустріла у Snapchat», заявили в поліції.

Але коли хлопчик втратив GPS-сигнал на планшеті батька, він не зміг відновити адресу цієї людини. Дитина змогла назвати поліцейському своє ім’я, ім'я батька та свій мобільний телефон. Пізніше він з’єднався зі своєю родиною.

Поліція розпочала розслідування щодо невідомого чоловіка, з яким познайомився хлопчик. Правоохоронці також зазначили, що повідомлення у Snapchat зникають або видаляються після їхнього прочитання.

«Я хотів би, щоб сьогодні ввечері, просто зараз, усі, хто це дивиться, хто є батьком дитини, особливо 11-річної, сісти з вашою 11-річною дитиною, просто зараз, у цей момент, і поговорити про те, що робити у соціальних мережах, про небезпеки, про переваги та речі, про які ми, як батьки, повинні говорити щодня», — заявив в ефірі телеканалу керівник поліції Чарлстона Лютер Рейнольдс.

Схожі новини