Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Черговий скандал із "слугою народу": Бужанський назвав батьків однієї із шкіл Дніпра "інфантильними д*вбой*бами"

  • 25.09.2019, 10:57
  • 695

Народний депутат України від партії "Слуга народу" Максим Бужанський потрапив у гучний скандал. Він обурився, чому в одній зі шкіл Дніпра батьки дітей не можуть здати гроші на люки, і назвав їх "інфантильними д*вбой*бами"

Таку думку Бужанський висловив на своїй сторінці у Facebook. Він написав, що його як депутата від 25-го округу найбільше цікавлять навчальні заклади та лікарні.

«Школа, 1000 учнів. На території школи 20 (двадцять!!!) відкритих люків. Так собі лотерея, скільки з тисячі дітей ризикує зламати собі ноги кожного дня», — зазначив він.

Депутат додав, що ціна одного люка — 500 гривень. Також він запропонував директору, щоб батьки самі зібрали гроші на них, адже так буде ефективніше, ніж чекати допомоги зі сторони.

«Жах в очах — ні, вони категорично проти, ми ледве змусили їх купити в школу декілька десятків перегорілих лампочок. Сказав директору, що, якщо не вистачить на люки, я їх куплю сам, не розорюся. Але прийду на збори і скажу батькам, що вони д*вбой*би. Інфантильні, до того ж. Мені не пох*р, що їхні діти можуть зламати ноги, — їм пох*р», — написав «слуга народу».

Пізніше Бужанський опублікував ще один пост і спробував виправдатися за свої слова.

«Вчора емоційно відреагував щодо школи, в якій тисяча дітей і 20 відкритих люків. Перегнув із епітетами, неправий, але давайте розберемося», — зазначив він.

Нардеп продовжив шукати відповіді на запитання, чому ж батьки школярів нічого не робили протягом усього цього часу.

«Вибачте за „д*вбой*бів“, неправий однозначно. Ловіть „інфантилів“ тоді. Ось це вже 100%», — підсумував Бужанський.

Схожі новини