Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Меган Маркл засвітила білизну під час королівського туру

  • 24.09.2019, 20:26
  • 775

А ось і перший конфуз в рамках королівського туру, в який вчора вирушили герцогиня Сассекська Меган і її чоловік принц Гаррі.

Сьогодні герцогиня Меган і принц Гаррі в рамках свого королівського туру відвідали організацію Waves for change.

Про це пише УНІАН з посиланням на ТСН.ua.

Подружжя прямувало на пляж, де зустрілося з місцевими жителями і учасниками цієї неурядової організації. Вона займається навчанням так званих «наставників», які зможуть надавати психіатричну підтримку молодим людям. Сассекські приєдналися до робітників організації і виконали під їхнім керівництвом кілька вправ, які нібито сприяють позитивному мисленню.

На цьому заході герцогиня Сассекська з'явилася в чорних вузьких штанах, білій сорочці, джинсовій куртці від бренду Madewell, що в її гардеробі від 2017 року, а також коричневих шкіряних туфлях з палітурками. На пальці у герцогині ми знову не побачили її заручальної обручки, замість неї Меган одягла обручку з бірюзовим каменем від Jen Meyer's. З цього самого комплекту були і сережки. Волосся Меган зібрала в пучок, нанесла на обличчя легкий макіяж. Принц Гаррі теж був одягнений у простий одяг і разом вони мали досить радісний вигляд.

Навряд чи герцогиня Меган очікувала, що її образи в цьому турі залишаться без уваги, а значить повинна була до цього ретельно підготуватися.

Під час відвідування організації Waves for change герцогиню сфотографували з близького ракурсу, а її біла сорочка виявилася розстебнутою занадто сильно, тож було видно нюдовий бюстгальтер герцогині.

Герцогиня Меган любить привертати до себе увагу. Навіть її перший лук в рамках цього туру був більш відвертий, ніж міг би бути. Як у матері, яка годує, у герцогині Меган зараз пишніше декольте, ніж було раніше. Його вона і вирішила підкреслити в своєму образі

Схожі новини