Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Смертельна ДТП на Житомирщині: вантажівка влетіла в рейсовий автобус, 9 загиблих

  • 23.09.2019, 08:58
  • 962

У Житомирській області внаслідок зіткнення вантажного автомобіля з автобусом загинуло 9 осіб.

Про це повідомляє ДСНС.

«22 вересня о 23 год. 26 хв. до ДСНС надійшла інформація, що в Новоград-Волинському районі поблизу с. Пилиповичі сталося зіткнення вантажного автомобіля з автобусом. Внаслідок ДТП загинуло 9 осіб та 11 осіб госпіталізовано», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до вилучення постраждалих і тіл загиблих від ДСНС залучалося 9 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

Як повідомляє відділ комунікації поліції у Житомирській області, попередньо встановлено, що близько 22:30 на трасі Київ-Чоп, поблизу с. Великий Молодьків Новоград-Волинського району, 55-річний водій «DAF» з напівпричепом (цистерна), прямуючи у напрямку столиці, не впорався з керуванням та зіткнувся з автобусом сполученням «Житомир-Яремча», що стояв на узбіччі дороги.

За наявною інформацією, 66-річний водій автобуса зупинився для усунення виниклої у дорозі технічної несправності (заміни колеса). У момент ДТП частина його пасажирів знаходились на узбіччі дороги.

«У результаті на місці пригоди загинули 9 пасажирів автобуса (повні анкетні дані встановлюються — Ред). Водія вантажівки та ще 9 пасажирів автобуса, віком від 42 до 71 року було госпіталізовано до Новоград-Волинської лікарні», — йдеться у повідомленні.

На місці події працюють слідчо-оперативні групи Новоград-Волинського ВП та Головного управління Нацполіції в області. Розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Зафіксовані усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Схожі новини