Передплата 2024 «Добра кухня»

Смертельне освідчення: американець потонув, роблячи своїй дівчині пропозицію під водою

  • 22.09.2019, 10:15
  • 1 164

Американець Стівен Вебер потонув під час того, як робив пропозицію своїй дівчині Кенеша Антуан, перебуваючи на відпочинку в Танзанії.

Про це повідомила у Facebook сама наречена, яка бачила останні секунди його життя, передає Громадське.

Чоловік написав текст із пропозицією руки та серця на аркуші паперу і з ним та обручкою занурився під воду.

«Я не можу затримати дихання достатньо довго, аби розповісти про все, що я в тобі люблю. Але я люблю тебе все сильніше з кожним днем. Чи готова ти стати моєю дружиною" — йшлося у записці.

Він устиг показати дівчині записку і обручку. На відео, яке опублікувала Кенеша, видно, як дівчина радісно кричить «Так», погоджуючись вийти за нього заміж, проте на цей момент чоловік уже тонув і не зміг почути відповідь.

«Ти ніколи не випливеш з цих глибин, тому ти ніколи не почуєш мою відповідь: Так! Так! Мільйон разів, так, я вийду за тебе заміж! Нам ніколи не судилося святкувати початок життя, що залишилося, разом, оскільки найкращий день нашого життя перетворився у найгірший, в найжорстокішому повороті долі, який тільки можна уявити" — зазначила Кенеша Антуан.

Вона додала, що знайде свого улюбленого в наступному житті й вийде за нього заміж, а також у всіх наступних життях.

Курорт Манта, де відпочила пара, опублікував заяву про підтвердження смерті. Генеральний директор курорту зазначив, що місцева влада проводила розслідування.

Схожі новини