Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Михайло Бродський заявив, що Богдан все більше нагадує йому Табачника

  • 21.09.2019, 17:37
  • 658

Відомий політик Михайло Бродський провів паралелі між чинним главою Офісу президента і Дмитром Табачником - одіозним діячем часів Леоніда Кучми.

До такого коментаря Михайло Бродський вдався після того, як стало відомо, що Андрій Богдан під час закритої зустрічі фракції «Слуга народу» пригрозив депутатам-мажоритарникам скасувати мажоритарну виборчу систему.

Нагадаємо, найбільша фракція українського парламенту «Слуга народу» щотижня проводить велике засідання фракції у виставковому центрі «Парковий», куди приходять всі депутати, спікер В Р Дмитро Разумков та перший віце-спікер Руслан Стефанчук.

Спеціальними гостями засідань «СН» є президент, прем’єр-міністр, окремі міністри та керівництво Офісу президента.

Якщо Зеленський присутній на фракції, засідання перетворюється у «відкритий мікрофон», коли депутати ставлять президенту свої запитання.

Нардеп від «СН» розповів «Українській правді», що під час таких зустрічей деякі нардепи «поважно і компліментарно» говорять до президента, а деякі ставлять «робочі питання».

«Мажоритарники запитували, що буде із субвенціями. Богдан увімкнув мікрофон і хамовито відповів, що „мажоритарки більше не буде“. На тій зустрічі навіть хтось вигукнув у бік президії: перестаньте робити з нас стадо баранів».

Схожі новини