Передплата 2024 «Добра кухня»

ДТП на Одещині: внаслідок зіткнення маршрутки і вантажівки загинуло 9 людей

  • 21.09.2019, 16:17
  • 446

Внаслідок зіткнення маршрутки та вантажівки між селами Нова Долина та Прилиманським на Одещині попередньо загинули дев’ятеро людей, ще двоє - травмовані.

Про це повідомляє Українська правда

«В результаті зіткнення переповненої людьми маршрутки, що слідувала до Одеси, та вантажівки, що поверталася з обласного центру, попередньо загинули дев’ятеро людей, ще двоє — травмовані. Точна кількість постраждалих встановлюється».

Зараз на місці аварії працює слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод, рятувальники та медики. Встановлюються всі обставини події.

Водночас ДСНС повідомляє про 9 загиблих і 3 постраждалих.

«21.09.2019 р. о 14:11 до ДСНС надійшло повідомлення, що в Овідіопольському районі, на 12 км траси Одеса-Б.-Дністровський сталося зіткнення рейсового мікроавтобусу Мерседес „Спрінтер“ (д.н. ВН2688НО) та вантажного автомобіля ДАФ (д.н. ВА6924АВ). Внаслідок ДТП загинуло 9 осіб та 3 особи постраждало», — йдеться в повідомленні.

До деблокації загиблих та постраждалих осіб, змиву пального з проїжджої частини від ДСНС залучено 2 одиниці техніки та 10 чоловік особового складу.

Схожі новини