Передплата 2024 «Добрий господар»

Гонтарева вважає, що є "першою жертвою" Коломойського

  • 21.09.2019, 12:16
  • 888

Ексглава Національного банку України Валерія Гонтарева вважає, що є "першою жертвою" втілення погроз з боку мільярдера Ігоря Коломойського

Про це ввечері 20 вересня 2019 року вона заявила в ефірі в одного з українських телеканалів, передає Еспресо.TV з посиланням на Гордон.

«У день, коли мені спалили будинок, у мене було багато спілкування з журналістами. З'явилася стаття газети Financial Times про те, що прем'єр-міністр, президент хочуть зробити щодо „ПриватБанку“ settlement (врегулювання — ред.). У мене було питання до всіх журналістів — яким чином я заважаю прем'єр-міністру (Олексію Гончаруку — ред.) і пану Коломойському зробити settlement, коли перебуваю в Лондоні в інвалідному кріслі і два з половиною роки не працюю в „ПриватБанку“. Ніхто відповісти не може. Всі, хто знають цю людину, кажуть, що це така страшна помста. І друге — це ще і залякування всіх інших реформаторів. Якщо ви будете такі неслухняні, як Гонтарева, будете йти своїм шляхом, то завтра вас чекатиме те, що отримала вона», — сказала Гонтарєва.

Вона зазначила, що обшук в «ПриватБанку» відбувся за день до обшуку її квартири, 11 вересня.

«Ви бачили, як залякують менеджмент „ПриватБанку“, менеджмент Нацбанку, Міністерства фінансів. Це ж залякування всіх. Просто я — перша жертва», — додала ексглава НБУ.

Пізніше, коли в ефір телефоном мав вийти Коломойський, вона відмовилася його слухати і з ним спілкуватися.

Схожі новини